Selecteer een pagina

Yoga buiten in de winter ? Ja het kan, koude kan geen excuus zijn om yoga buiten te doen.

Kale bomen, heel veel plassen en modder, een grijze lucht, het nodigt niet echt uit doch het gevoel van ruimte, de frisse bries rond je gezicht, de typische geuren van de vochtige natuur en noem maar op … en niet te vergeten het gezelschap van allemaal toffe mensen die eensgezind hetzelfde pad kiezen.

Dit alles maakt het meer dan de moeite waard om te vertrekken op de parking in Hasselt Kiewit, de Kinderboerderij voor een wandeling door de prachtige natuur op naar een eerste open plek waar we ongestoord ons kunnen installeren voor een korte doch dynamische yogabeleving.

Wel oppassen voor de koeienvlaaien ! En echt installeren zit er ook niet in want het is een yogabeleving zonder mat. Het wordt een rechtstaande sessie met aandacht voor het warmhouden van ons lichaam.

Dan begeven we ons weer verder door het Belgische winterlandschap op naar de volgende plek. Ook in de winter is het bijzonder leuk om de wereld op zijn kop te aanschouwen.

Een beetje verkilt stappen we naar de Taverne “Koe-vert” voor een lekker ontbijt.

Dank je wel lieve mensen, dankzij jullie lukte het weer.

Geef nooit op ! Als je faalt, je kan altijd opnieuw beginnen. Wat gisteren was heeft geen betekenis meer. Vandaag is een nieuwe dag om opnieuw te beginnen en je rustig te bewegen naar je dromen en doelen.

Je kan het !!!

Mieke