Selecteer een pagina

25 juni 2019

 

 

Met de vakantie voor de deur gaan we weer naar buiten om samen yoga te beleven !!!

Een heerlijke ervaring om te midden van al de natuurlijke elementen te ademen, te bewegen en te genieten. Het maakt niet uit hoe je het doet, als je maar beweegt en geniet. Yoga buiten is anders dan binnen. In een zaal heb je een gecontroleerde omgeving maar buiten word je gedwongen om te interacteren met allemaal andere krachten. De natuur verbindt je met je roots. Het gras, de bomen maken allemaal deel uit van de wereld, en daar voelen we ons het meest thuis.

Buiten zijn, zendt signalen naar onze hersenen dat ons lichaam terug is in zijn natuurlijke omgeving, hetgeen je vitaliteit verhoogt.

Yoga betekent verbinden, eenheid en buiten verbind je je met de natuur.

Buiten kan je yoga-ervaring dieper maken want de natuur inspireert je, helpt je je te focussen, bewust te zijn, dieper te ademen en stilte te oefenen. Denk meer in termen van omhelzen dan wel in termen van strijden. Een bries kan helpen je adem te verdiepen, de warmte van de zon kan je helpen je spieren te versoepelen, een lieveheersbeestje kan je helpen te focussen op iets kleins en stil te zijn.

Het enige wat je nodig hebt is een matje (of handdoek), wat water, muggenmelk en een dekentje en/of warme sweater om knus te kunnen ontspannen.

We doen dit bij droog weer elke maandag van 20u00 tot 21u00 in Sint-Truiden, de Rozentuin van ’t Speelhof
elke woensdag van 10u00 tot 11u00 in Zonhoven, het park aan de Evenementenhal
elke woensdag van 20u00 tot 21u00 in Hasselt, het Vredespark
elke donderdag van 20u00 tot 21u00 in Beringen

Iedereen is welkom !!!

Prijs : 6,00 EURO (kinderen gratis)